Kompetenser

Vi ger er verktygen för att skapa en stark och positiv företagskultur som bidrar till tillväxt och medarbetare som trivs. Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar utifrån era önskemål och är redo att lägga manken till för att hjälpa er uppnå er drömkultur!

Kulturworkshop

Nej, kulturen sitter inte i väggarna, den sitter i oss medarbetare. Låt oss tillsammans kartlägga hur er kultur ser ut idag, och ta fram verktyg för att hjälpa er nå er drömkultur.

Kulturmätning

Försäljningsresultat är inget hokus pokus – det hänger ihop med era medarbetares beteende. Med ett facit över säljkulturen får ni en exakt startpunkt att utvecklas från.

Kickoff & Företagsspel

Glory of the Galaxy, låter det som en torr kick-off? Inte direkt väl. Låt deltagarna uppleva något extra och utveckla era förmågor i ett unikt sälj- och förhandlingsspel.

Strategi & analys

Redo att utmanas? Vi får upp allt på bordet och ser till att rätt saker prioriteras. Dessutom löser vi strategin för att ni ska nå era högt satta säljmål.

DISC

Att förstå varandras beteende och kommunikationssstil är oftast utgångspunkten för ett gott samarbete. DISC hjälper oss sätta ord på våra olikheter.

Inspiration

Får vi fresta med en grym talare till er nästa konferens? Boka en av våra inspirerande föreläsningar för att sätta fart på idéerna!

Prova ett interaktivt företagsspel med oss

Letar du alternativ till trötta föreläsningar på nästa kickoff? Prova ett roligare lärande! Glory of the Galaxy är ett actionfyllt strategispel som ställer krav på såväl proaktivitet som gott samarbete.

Läs mer

Börja redan nu!

Ett gott självförtroende är en värdefull tillgång både i arbetslivet och privat, och är något vi alla kan utveckla med rätt träning. Redan nu kan du komma igång med hjälp av vår guide 7 verktyg för ett vinnande självförtroende. Den bjuder vi självklart på!

Hämta din guide