Hur vi kan hjälpa er

Vi ger er verktygen för att skapa en stark och positiv företagskultur som bidrar till tillväxt och medarbetare som trivs. Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar efter era önskemål och gör det som behövs för att ni ska få en proaktiv företagskultur!

Kulturworkshop

Nej, kulturen sitter inte i väggarna, den sitter hos medarbetarna. Låt oss tillsammans kartlägga hur er kultur ser ut idag, och ta fram verktyg för att hjälpa er nå er drömkultur.

Kulturmätning

Ert försäljningsresultat hänger ihop med era medarbetares beteende. Med ett facit över säljkulturen får ni en exakt startpunkt att utvecklas från.

Kickoff & Företagsspel

Trött på en torr och tråkig kickoff? Låt deltagarna uppleva något extra och utveckla era förmågor i våra roliga och interaktiva spel.

Strategi & Analys

Se till att rätt saker prioriteras så ni når era högt uppsatta säljmål. Vi hjälper er analysera nuläget och tar fram strategier för framtiden.

DISC-analys

Att förstå varandras beteende och kommunikationsstil är oftast utgångspunkten för ett gott samarbete. En DISC-analys hjälper oss sätta ord på våra olikheter.

Inspiration

Får vi fresta med en grym talare till er nästa konferens? Boka en av våra inspirerande föreläsningar för att sätta fart på idéerna!

Prova ett interaktivt företagsspel med oss

Är dina kollegor trötta på föreläsningar och ni vill testa något nytt på nästa kickoff? Prova istället en rolig workshop! Vårt företagsspel Glory of the Galaxy är ett actionfyllt strategispel som ställer krav på såväl proaktivitet som bra teamwork.

Börja redan nu!

Ett gott självförtroende är en värdefull tillgång både i arbetslivet och privat, och är något vi alla kan utveckla med rätt träning. Här är vår guide med 7 verktyg för ett vinnande självförtroende. Den bjuder vi självklart på!

Ankarlänk till anmalan

Fyll i dina uppgifter och låt oss kontakta dig

Ange dina kontaktuppgifter