Fredrik Husberg

Fredrik uppskattas mycket för sitt stora driv och konkreta sätt att få till förändring hos våra kunder. Fredrik har förutom sin övertygande skånska och 15 års erfarenhet i branchen, en dold idrottstalang som underhålls flitigt.

Fredrik brinner för att få saker att hända och har gärna många aktiviteter på gång samtidigt. Fredrik är intresserad av vilken kraft hans eget och andras beteende har, och är duktig på att bygga en genuin lagkänsla i de olika sammanhang han rör sig. Han ser glädjen i att våga göra nödvändiga förändringar för att ta organisationen till nästa nivå. På sin fritid ägnar sig Fredrik gärna åt hurtiga aktiviteter, som att spela fotboll eller kanske riva av några box jumps under crossfitpasset. När Fredrik inte utmanar fysikens lagar, älskar han att resa och umgås med vänner och familj.

Martin Forsman

För Martin är det mesta möjligt och allt annat är en inställningsfråga. Han är konkret, gillar tempo och utmanar gärna våra kunder utanför trygghetszonen. För att varva ner kan han mycket väl tänkas besöka havet för ett kallbad en kylig novemberkväll. Ja, smaken är ju olika.

Martin har lång erfarenhet av konsultrollen och älskar att se förändring på såväl lång som kort sikt. Martin gillar högt tempo och lever gärna efter devisen ”Varför göra något imorgon när det kan göras idag?”. Som konsult upplevs Martin både lyhörd och empatisk och kan beskrivas som en sådan person man gärna hänger i närheten av. I möten är han både en god kommunikatör och den som har förmågan att sammanfatta och konkretisera inför nästa steg. På Martins fritid händer det alltid något. Familjen kommer såklart först men utöver det ägnar han sig gärna åt bland annat puderskidåkning och ishockey. När det kommer till avkoppling gillar Martin att fiska eller att, som sagt, cykla ner till havet för att ta sig ett kallbad sådär mitt i vintern.

Jessica Schöön

Jessica brinner för människor och affärer, och drivs av övertygelsen att goda resultat skapas genom förståelse för bägge delar. Jessica är något så ovanligt som en konsult som gärna skippar fluff och floskler, till förmån för träffsäker feedback.

Ett område Jessica vill inspirera kring är något som kallas growth mindset. Det handlar om hur din mentala styrka kan tränas upp för att frigöra enorm potential. En av Jessicas styrkor är förmågan att vara avväpnande och skarp på samma gång, något som gör henne till en naturlig auktoritet. Hon utmanar ofta men alltid med ett tydligt syfte, och gärna med humor. Jessicas engagemang syns tydligt även på fritiden, som fylls av familj, vänner, träning, vandring och gärna kalas. Varje lördag kl 8 dyker det upp ungefär 10 personer för kaffe följt av ett rykande färskt Kettlebell-pass som körs utomhus på Jessicas altan - året runt.

Daniel Kelly

Daniel har ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Han brinner särskilt för att hjälpa andra nå sina mål, lika mycket (nåja, nästan) som han på fritiden brinner för utförsåkning.

Daniel gillar mötet med andra människor och har en stor passion för beteendet och dess drivkrafter. I över 13 år har Daniel haft förmånen att se andra växa och utvecklas i sina roller ute på olika företag. Som konsult har Daniel ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Lika mycket som han gillar att ta rummet för att inspirera sina deltagare, uppskattar han att vara observatören som analyserar andras tankar och beteenden. På Daniels fritid går den mesta uppmärksamheten till familjen, men efter hela fem skidsäsonger i Alperna kan vi misstänka att även skidåkningen innehar en stor del av Daniels hjärta.

Maria Sörlin Hagberg

Möt Maria, eller ”Navigatören” som hon kallas av invigda seglingskollegor. Jajemän, Maria navigerar inte bara organisationer mot nya framgångar utan har styrt skutor både på västkusten och över Atlanten. Men det är förstås bara en lättsam sidosyssla. När det kommer till arbetslivet brinner Maria för att hjälpa individer och team att nå sin fulla potential.

Framgång kommer när det är lätt att göra rätt. Eller är det kanske att saker blir lätt, när man fokuserar på rätt saker? Maria vet av egen erfarenhet från en rad olika branscher och roller inom sälj, ledarskap och verksamhetsutveckling hur utmaningar ska bemötas. Tillsammans med er organisation plockar hon fram nycklar och sprider en riktig do-er mentalitet som sätter fart på kugghjulen.

Linda Elsborg

En civilekonom från Sundsvall med skills från storbank och storslagna planer när det kommer till friluftsliv. Eller vad sägs om en nätt promenad från Mexiko till Kanada på listan över femårsplaner? Innan hon sticker ut i friluftsspåret har Linda dock minst lika ambitiösa planer när det kommer till management och siktar på att sprida kompromisslös arbetsglädje!

Erfarenheten inom verksamhetsutveckling är gedigen och drivet är det inte heller något fel på. Linda är en av de där talangerna som landat chefsjobb inom sälj redan i 20-årsåldern. Genom workshops, utbildningar och coaching leder Linda in individer i framgångsrika beteenden som gynnar såväl den egna utvecklingen som hela verksamheten. Med rätt mindset kommer man som bekant långt, enligt Linda.

Anna Aldrin

En bra kundupplevelse börjar hos medarbetarna. Anna lägger därför krutet på att skapa äkta glädje och engagemang i ditt team. Av andra beskrivs hon som en klarsynt och positiv person som gärna håller sig aktiv med diverse sporter och aktiviteter.

Med 20 års erfarenhet och en mångsidig karriär inom sälj har Anna en hel del tips och verktyg att dela med sig av. Men hennes kanske mest avundsvärda egenskap är enligt vissa förmågan att sova ungefär när och var som helst. Med andra ord har du alltid en utvilad och energifylld konsult och stöttepelare i Anna, som inspirerar dig att bli ditt bästa jag på jobbet!