Jessica Schöön

Jessica brinner för människor och affärer, och drivs av övertygelsen att goda resultat skapas genom förståelse för bägge delar. Jessica är något så ovanligt som en konsult som gärna skippar fluff och floskler, till förmån för träffsäker feedback.

Ett område Jessica vill inspirera kring är något som kallas growth mindset. Det handlar om hur din mentala styrka kan tränas upp för att frigöra enorm potential. En av Jessicas styrkor är förmågan att vara avväpnande och skarp på samma gång, något som gör henne till en naturlig auktoritet. Hon utmanar ofta men alltid med ett tydligt syfte, och gärna med humor.

Jessicas engagemang syns tydligt även på fritiden, som fylls av familj, vänner, träning, vandring och gärna kalas. Varje lördag kl 8 dyker det upp ungefär 10 personer för kaffe följt av ett rykande färskt Kettlebell-pass som körs utomhus på Jessicas altan - året runt.

Ted Bragfeldt

Redo för ett ”Ted-talk”? Ted är konsulten med outtröttlig energi som drivs av att inspirera. Med en ekonomiexamen med inriktning Corporate Finance kanske det var otippat att just B2B-försäljning skulle bli Teds specialitet, men 10 år in på en framgångsrik karriär råder det ingen tvekan om att han tidigt hittade rätt element.

Nu vill Ted använda sina erfarenheter av att bygga starka säljteam för att hjälpa organisationer avancera till högsta divisionen, oftast med en digital twist. Med rätt mix av gott ledarskap, rätt beteenden och smart teknik är nämligen allt möjligt.

På fritiden står Ted med ett ben i skidbacken och ett i det italienska köket. Räkna därför med både pist- och pastasnack när det inte står förändringsledning på menyn!

Daniel Kelly

Daniel har ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Han brinner särskilt för att hjälpa andra nå sina mål, lika mycket (nåja, nästan) som han på fritiden brinner för utförsåkning.

Daniel gillar mötet med andra människor och har en stor passion för beteendet och dess drivkrafter. I över 13 år har Daniel haft förmånen att se andra växa och utvecklas i sina roller ute på olika företag. Som konsult har Daniel ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Lika mycket som han gillar att ta rummet för att inspirera sina deltagare, uppskattar han att vara observatören som analyserar andras tankar och beteenden.

På Daniels fritid går den mesta uppmärksamheten till familjen, men efter hela fem skidsäsonger i Alperna kan vi misstänka att även skidåkningen innehar en stor del av Daniels hjärta.

Maria Sörlin Hagberg

Möt Maria, eller ”Navigatören” som hon kallas av invigda seglingskollegor. Jajemän, Maria navigerar inte bara organisationer mot nya framgångar utan har styrt skutor både på västkusten och över Atlanten. Men det är förstås bara en lättsam sidosyssla. När det kommer till arbetslivet brinner Maria för att hjälpa individer och team att nå sin fulla potential.

Framgång kommer när det är lätt att göra rätt. Eller är det kanske att saker blir lätt, när man fokuserar på rätt saker? Maria vet av egen erfarenhet från en rad olika branscher och roller inom sälj, ledarskap och verksamhetsutveckling hur utmaningar ska bemötas.

Tillsammans med er organisation plockar hon fram nycklar och sprider en riktig do-er mentalitet som sätter fart på kugghjulen.

Anna Aldrin

En bra kundupplevelse börjar hos medarbetarna. Anna lägger därför krutet på att skapa äkta glädje och engagemang i ditt team. Av andra beskrivs hon som en klarsynt och positiv person som gärna håller sig aktiv med diverse sporter och aktiviteter.

Med 20 års erfarenhet och en mångsidig karriär inom sälj har Anna en hel del tips och verktyg att dela med sig av. Men hennes kanske mest avundsvärda egenskap är enligt vissa förmågan att sova ungefär när och var som helst. Med andra ord har du alltid en utvilad och energifylld konsult och stöttepelare i Anna, som inspirerar dig att bli ditt bästa jag på jobbet!

Josefin Garin

Josefin är ett välbekant ansikte inom Limefamiljen, med närmare tio år i olika roller som säljare och ledare. Tankarna på corporate finance efter ekonomiexamen fick tidigt stå åt sidan när IT och relationer visade sig vara mycket roligare.

Ju mer hon lärt sig, desto mer har hon också älskat att lära ut. På Lime Intenz tar nu Josefin klivet och kommer ägna hela sin uppmärksamhet åt att hjälpa ledare att leda och team att växa. Empatisk och äventyrlig är i övrigt ord som kan beskriva Josefin bra. Här handlar det inte om några vassa armbågar utan att genom förståelse för varje organisations unika utmaningar bidra till utveckling. Äventyrligheten går hand i hand med nyfikenhet för såväl nya människor som sporter – är livet lite för stillastående kan du alltid hänga med Josefin på en tur i hennes kajak!

Camilla Skoog

Med Camilla är det aldrig långt ifrån skratt och hon tackar aldrig nej till ett äventyr, oavsett om det innebär att dyka vid skeppsvrak och bestiga berg eller att hjälpa sina kunder nå nya höjder! Hon är vår egna ”retoriker i rockärmen”, då kommunikationen mellan människor är en stor del av receptet för framgång!

Visste du att hon en gång skickade en videopitch till en VD och beskrev sig själv som att hon var precis som Redbull, men att hon bygger bolagsvingar? VD:n svarade efter 7 minuter ”Vi kör”!

Med erfarenhet från Sverige, Norge och Danmark har hon haft flertalet roller inom försäljning. Med sig i ryggsäcken har hon flertalet säljrekord, varumärke som sålt för miljardbelopp, uppköp och sammanslagningar av bolag och sist men inte minst utveckling av både organisationer och individer. Med bred kunskap i bagaget kommer även en stor förståelse för alla de säljprocesser företag har, och hur man kan lyfta dom i rätt riktning. För Camilla är det viktigt att lämna efter sig en känsla av "Allting är möjligt"!

Max Kolthoff

Med en härligt sprudlande energi kan Max lysa upp de flestas närvaro. Med en stark positivitet kombinerat med en framgångsrik bakgrund inom försäljning och affärsstyrning skapar Max minnesvärda möten som består. Med hans adderade expertis inom retorik kan han dessutom ge unika insikter och skapa ett garanterat högt engagemang.

Att utmana status quo har alltid varit lite av Max signum. Han försöker ständigt finna nya och mer effektiva vägar, både internt men också externt. Att skrattet samtidigt ska stå i centrum är en självklarhet.

Linus Eng

Med bakgrund från både Handelshögskolan och på Försäljningsakademien har Linus ägnat hela sin karriär inom ledarskap och försäljning. Under många år arbetade Linus i Konsultbranschen och träffade mängder med företag och individer, utifrån det väcktes en stor nyfikenhet och passion för vad som skapar framgångsrika organisationer och lönsamma resultat.

Med en övertygelse om att vi behöver inte bara träna för att bli bättre utan vi måste samtidigt fundera på vad vårt bidrag är till den gemensamma företagskulturen. Lyckas vi kombinera detta skapar vi förutsättningar för ett högt engagemang som gör att vi har ännu bättre förutsättningar för att klara av framtida utmaningar och nå våra mål. Linus bor numera i Göteborg tillsammans med hans fru och två små barn även om han ursprungligen är från Bohuslän och trivs bäst sittandes på en varm granitklippa eller guppandes på havet i en liten båt. Om det finns tid över mellan familj, leveranser och kundmöten så hittar du förmodligen Linus på en Padelbana.

Johannes Cavallin

Att lösa det mänskliga pusslet har alltid varit något som fascinerat Johannes. Detta syns både i hans fritidsintressen och i de senaste 12 årens yrkesroller där försäljning och ledarskap stått i fokus.

Med internationell arbetslivserfarenhet från stora delar av Europa med inriktning på affärsutveckling och sälj inom tech och friskvårdsindustrin, har Johannes nu tagit klivet till att hjälpa andra företag och organisationer med deras utveckling i kultur, försäljning och ledarskap.

Med Johannes är det aldrig långt ifrån en utmaning, ett skratt eller en skarpsinnig fråga. När Johannes inte brottas med svåra och spännande frågor på olika arbetsplatser så hittar du honom i en träningslokal (eller Dojo) utövandes brasiliansk jujutsu. En sport som utmanar både kropp och sinne. Där måste man inte bara ta hänsyn till vad som händer, utan också hur saker händer och kanske framför allt varför!