Fredrik Husberg

Fredrik uppskattas mycket för sitt stora driv och konkreta sätt att få till förändring hos våra kunder. Fredrik har förutom sin övertygande skånska och 15 års erfarenhet i branchen, en dold idrottstalang som underhålls flitigt.

Fredrik brinner för att få saker att hända och har gärna många aktiviteter på gång samtidigt. Fredrik är intresserad av vilken kraft hans eget och andras beteende har, och är duktig på att bygga en genuin lagkänsla i de olika sammanhang han rör sig. Han ser glädjen i att våga göra nödvändiga förändringar för att ta organisationen till nästa nivå. På sin fritid ägnar sig Fredrik gärna åt hurtiga aktiviteter, som att spela fotboll eller kanske riva av några box jumps under crossfitpasset. När Fredrik inte utmanar fysikens lagar, älskar han att resa och umgås med vänner och familj.

Martin Forsman

För Martin är det mesta möjligt och allt annat är en inställningsfråga. Han är konkret, gillar tempo och utmanar gärna våra kunder utanför trygghetszonen. För att varva ner kan han mycket väl tänkas besöka havet för ett kallbad en kylig novemberkväll. Ja, smaken är ju olika.

Martin har lång erfarenhet av konsultrollen och älskar att se förändring på såväl lång som kort sikt. Martin gillar högt tempo och lever gärna efter devisen ”Varför göra något imorgon när det kan göras idag?”. Som konsult upplevs Martin både lyhörd och empatisk och kan beskrivas som en sådan person man gärna hänger i närheten av. I möten är han både en god kommunikatör och den som har förmågan att sammanfatta och konkretisera inför nästa steg. På Martins fritid händer det alltid något. Familjen kommer såklart först men utöver det ägnar han sig gärna åt bland annat puderskidåkning och ishockey. När det kommer till avkoppling gillar Martin att fiska eller att, som sagt, cykla ner till havet för att ta sig ett kallbad sådär mitt i vintern.

John Thornberg

John har trots sina många år i branchen en outtröttlig passion för att hjälpa sina kunder nå resultat. Parallellt med konsultrollen har John ett stort intresse för fotboll, med sisådär 15 spelare i sin repertoar som agent (Och konstigt nog inte fler timmar på sitt dygn än vi andra).

John har sedan sin civilekonomexamen i Lund 2001 arbetat som konsult – alltså närmare 20 år. Ännu mer hisnande är att han hunnit arbeta med över 100 företag, i många olika branscher. Det kallar vi erfarenhet! Johns stora drivkraft är förbättring och han ser hela tiden nya möjligheter. Ofta går det att få en stor effekt med ganska små förändringar, så länge man fokuserar på rätt saker. John ligger ofta i framkant när det gäller verktyg och tekniker kopplat till försäljning, förhandlingar och ledarskap. Han är alltid beredd att lägga manken till för att kunderna ska nå sina resultat, och göra allt som krävs för att lyckas tillsammans. Ett viktigt fokus för John är att det arbete han gör ska bli praktiskt användbart i vardagen, och inte fallera så snart konsulten lämnat verksamheten. Om någon var orolig att John skulle ha lite väl mycket fritid över, kan vi lugna er med att John har ytterligare en passion i livet. Han är nämligen licensierad fotbollsagent och representerar cirka 15 spelare i Sverige och Norge.

Catarina Joneil

Catarina drivs av att utmana sig själv och andra, gärna inom försäljning som ligger henne extra varmt om hjärtat. Att våga gå utanför den berömda boxen är vardagsmat för Catarina, som du eventuellt får en skymt av när hon susar förbi på racingbanan.

Catarina har lång erfarenhet av olika ledarroller med medarbetaransvar, både som konsultchef och säljchef i ledningsgrupp. Under en period drev Catarina eget bolag med fokus på säljprocesser och CRM-system (Hallå!) vilket ger erfarenheter som kommer väl till pass i den nuvarande rollen. Som konsult är Catarina målfokuserad och älskar att se människor utvecklas och våga, något som också återspeglas i fritidsintresset som Body Pump-instruktör. Under sommarmånaderna är det dock snabba sportbilar som gäller, med några dagar på racingbanan när andan faller in.

Daniel Kelly

Daniel har ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Han brinner särskilt för att hjälpa andra nå sina mål, lika mycket (nåja, nästan) som han på fritiden brinner för utförsåkning.

Daniel gillar mötet med andra människor och har en stor passion för beteendet och dess drivkrafter. I över 13 år har Daniel haft förmånen att se andra växa och utvecklas i sina roller ute på olika företag. Som konsult har Daniel ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för individen. Lika mycket som han gillar att ta rummet för att inspirera sina deltagare, uppskattar han att vara observatören som analyserar andras tankar och beteenden. På Daniels fritid går den mesta uppmärksamheten till familjen, men efter hela fem skidsäsonger i Alperna kan vi misstänka att även skidåkningen innehar en stor del av Daniels hjärta.

Jessica Schöön

Jessica brinner för människor och affärer, och drivs av övertygelsen att goda resultat skapas genom förståelse för bägge delar. Jessica är något så ovanligt som en konsult som gärna skippar fluff och floskler, till förmån för träffsäker feedback.

Ett område Jessica vill inspirera kring är något som kallas growth mindset. Det handlar om hur din mentala styrka kan tränas upp för att frigöra enorm potential. En av Jessicas styrkor är förmågan att vara avväpnande och skarp på samma gång, något som gör henne till en naturlig auktoritet. Hon utmanar ofta men alltid med ett tydligt syfte, och gärna med humor. Jessicas engagemang syns tydligt även på fritiden, som fylls av familj, vänner, träning, vandring och gärna kalas. Varje lördag kl 8 dyker det upp ungefär 10 personer för kaffe följt av ett rykande färskt Kettlebell-pass som körs utomhus på Jessicas altan - året runt.

Marian Saad Saour

Marian är en glädjespridare som alltid siktar högre än högt. Hon trivs extra bra när hon får hjälpa företag nå nya höjder och överträffa andras förväntningar. Hennes riktiga hjärteämnen är att jobba med förändringsledning och att utveckla verksamheter långsiktigt.

Marian tar därför alla chanser hon kan till att skapa engagemang i förändringsarbetet på alla nivåer genom dialog, reflektion och struktur. I bagaget har Marian dessutom en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi med inriktning strategi och styrning från Linköpings universitet. När Marian inte hjälper företag utvecklas, är hon svag för det där goda i livet. Kulinariska matupplevelser varvas med den efterlängtade fredagstacosen och långa promenader varvas med nervkittlande resor. Näst på tur står Japan som drömresemål med sin kultur, natur och äventyr.