Ljusår ifrån din typiska kickoff

Glory of the Galaxy är ett actionfyllt strategispel som ställer krav på såväl proaktivitet som gott samarbete och inte minst förhandlingsteknik. Vi anpassar spelets upplägg utifrån er verksamhet för att skapa en relevant upplevelse och bidra till långsiktigt värde i er organisation. Efter spelmomentet för vi alltid en diskussion i syfte att gemensamt utvärdera utgången och sätta ord på de tankar och insikter som uppkommit.

Upplägg

Gruppaktivitet

Glory of the Galaxy spelas i team, och fungerar i såväl lite mindre som större grupper. Vi anpassar upplägget för att passa allt ifrån några tiotal till hundratal deltagare!

Erfaren spelledare

Självklart är någon av våra konsulter med som spelledare och konferencier för att ni ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Allt ni behöver fokusera på är alltså att bli bäst i galaxen!

2h spel + utvärdering

Spelet tar mellan 2-3 timmar att genomföra, varefter vi tillsammans utvärderar och kopplar insikterna till er verksamhet.

Boka Glory of the Galaxy till din nästa kickoff!

Vill du veta mer om upplägg, innehåll och genomförande? Tveka in att höra av dig för att ta reda på vad vi kan göra för er!