Våra kompetenser

Vi på Lime Intenz har lång erfarenhet av att hjälpa chefer utvecklas till motiverande och inspirerande ledare. Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar utifrån dina önskemål, och ger oss inte förrän du är riktigt vass på det du gör!

Ledarskap

Låt oss hjälpa dig bli den ledare du vill vara, i ett team med kollegor som trivs, är motiverade och gärna gör det där lilla extra för att nå uppsatta mål.

Retorik

När talaren upplevs engagerad och övertygande blir presentationen minnesvärd. Med träning, feedback och förberedelser blir du en slipad talare.

DISC

Att förstå varandras beteende och kommunikationssstil är oftast utgångspunkten för ett gott samarbete. DISC hjälper oss sätta ord på våra olikheter.

Individuell coaching

Här snackar vi kvalitativ me-time! Låt oss lägga fullt fokus på dig, dina styrkor och din potential för att hjälpa dig utvecklas och nå dina mål.

Strategi & analys

Redo att utmanas? Vi får upp allt på bordet och ser till att rätt saker prioriteras. Dessutom löser vi säljstrategin för att ni ska nå de där högt uppsatta målen.

Säljledning

En framgångsrik säljchef får saker att hända genom andra. Lär dig coacha, utmana och motivera dina säljare för att skapa ett vinnande team.

Bli grym på förhandling!

Alla hamnar någon gång i en förhandlingssituation; särskilt du som är ledare. Med rätt förberedelser och övning blir det mycket lättare att få igenom den där nya strategin eller budgeten. Vi bjuder därför på en checklista för en vinnande förhandlingsteknik!

Hämta din checklista