Hur kan vi utveckla dig?

Vi har lång erfarenhet av att utveckla chefer till motiverande och inspirerande ledare. Vi anpassar alltid våra utbildningar utifrån dina önskemål, och ger oss inte förrän du nått rätt resultat!

Ledarskapsutbildning

Lär dig hur du tar hand om ett team med kollegor så de trivs, blir motiverade och gärna gör det där lilla extra för att nå uppsatta mål.

Vi hjälper dig bli den ledare du vill vara!

Retorik

När talaren upplevs som engagerande och övertygande blir presentationen minnesvärd.

Vi ger dig träning och feedback så du blir en bättre talare!

DISC-analys

Att förstå varandras beteende och kommunikationssstil är oftast utgångspunkten för ett gott samarbete. Med en DISC-analys kan du sätta ord på allas olikheter, vi lär dig hur.

Individuell coaching

Låt oss lägga fullt fokus på dig, dina styrkor och din potential för att hjälpa dig utvecklas och nå dina framtida mål.

Strategi & Analys

Vi sätter gemensamt en strategi och prioritering för att nå era uppsatta mål, oavsett om dom är inom sälj eller andra områden.

Säljledning

En framgångsrik säljchef får saker att hända genom andra. Lär dig hur du coachar, utmanar och motiverar dina säljare för att skapa ett vinnande team.

Bli grym på förhandling!

Alla hamnar någon gång i en förhandlingssituation; särskilt du som är ledare. Med rätt förberedelser och övning blir det mycket lättare att få igenom den där nya strategin eller budgeten. Vi bjuder därför på en checklista för en vinnande förhandlingsteknik!

Ankarlänk till anmalan

Fyll i dina uppgifter och låt oss kontakta dig

Ange dina kontaktuppgifter