Lund

Staden där allt en gång började 1990. Då: en källare och en torftig diet på pasta. Nu: en salig blandning tech-nördar, nätverksproffs och beteendespecialister i ett gammalt mentalsjukhus och hembakad fredagsfika. De natursköna omgivningarna indoktrinerar alla till att älska (lime)grönt ännu mer.

Stockholm

Sedan kontorsöppningen -00 har det skånska lantlivet bytts ut mot AW, bubbel och Buddha. Ödmjukhet blandas med ”det här är det bästa kontoret”-provokationer och jakten på en perfekt vecka är konstant närvarande mitt i smeten på Kungsbroplan.

Göteborg

Här haglar pingisbollarna tätt i entrén och segervrål blandas med hämndlystna blickar under pauserna. Stående inslag på detta go’a kontor är Fredagsburgare och Onsdagsquiz: Välj själv vilken dag som passar bäst för ett besök. Den storslagna utsikten över Avenyn bjuder vi på alla dagar.

Oslo

Precis bakom slottet finns en nästan lika imponerande kontorsbyggnad. Här, bland snedtak och rustika takbjälkar, huserar Lime på norska. Med grillplats och takterrass har flera arbetsdagar övergått till sena sommarkvällar med utsikt över huvudstaden.

Köpenhamn

Placeringen vid Kultorvet har gjort att alla utvecklat en enastående ”sicksacka-fram-bland-turister-förmåga”. Vardagsmaten smørrebrød ackompanjeras ibland av tonerna från drottningens orkester, som passerar precis nedanför kontorsfönstren.

Helsingfors

Första kontoret öppnades i Bisnodes städskrubb 2010, men idag kan alla sträcka på benen i stadens hjärta. Svenska kungligheter visar vägen för dem som vill pudra näsan och den svenska fikakulturen har fått sig en twist av finsk melankoli.

Utrecht

Staden som sägs vara en av världens lyckligaste, vågar vi påstå just blev ännu lite bättre sedan Lime Technologies flyttat in! Förutom en fabless för klibbiga Stroopwafels hyser det nederländska teamet en okuvlig passion för CRM. Med visionen att inom kort bli lika hypade på den kontinentala marknaden som vi länge varit uppe i Norr, gör våra lokala förmågor redan anspråk på titeln “Limes mest hungriga kontor”.