Kompetenser

Hos oss får du effektiva metoder för framgångsrik säljutveckling och ökad kundnöjdhet. Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar efter dina önskemål, och ser till att leverera det just din organisation behöver. Ok?

Säljutveckling

Det är detaljerna som gör skillnad. Att sälja framgångsrikt är en yrkesfärdighet och något som alla kan lära sig. Vi vet hur!

Säljande service

Fler kunder, nöjdare kunder och kunder som återkommer. Idag är vass service ett viktigt konkurrensmedel. Tillsammans gör vi er till kundmagneter!

Strategi & analys

Redo att utmanas? Vi får upp allt på bordet och ser till att rätt saker prioriteras. Dessutom löser vi strategin för att ni ska nå era högt satta säljmål.

Individuell coachning

Här snackar vi kvalitativ me-time! Låt oss lägga fullt fokus på dig, dina styrkor och din potential för att hjälpa dig utvecklas och nå dina mål.

Förhandlingsteknik

Med rätt finess leder du förhandlingen till ett lyckat avslut. Att träna på sin förhandlingsteknik är en väl värd investering.

Presentationsteknik

Bli en självsäker talare! Skippa powerpoint-karaoken och lär dig konsten att verkligen övertyga på dina säljmöten.

Bli en expert du också

Vi på Lime Intenz har många års erfarenhet inom sälj, och vet att försäljningsresultat inte är något hokus pokus. Vi delar gärna vår kunskap med dig! Ladda ner vår poster med 10 tips för att lyckas med din B2B försäljning, självklart helt gratis.

Hämta din poster