Från service till sälj med rätt verktyg och situationsträning

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag, och har sedan starten 1965 etablerat verksamhet på såväl mindre orter som storstadsregioner. Omkring 600 dedikerade medarbetare hjälper dagligen Bjurfors kunder göra riktigt grymma bostadsaffärer.

I sin strävan efter helnöjda kunder har Bjurfors valt att ta hjälp av oss på Lime Intenz för att ge mäklarna verktyg genom säljutbildning och säljträning. Ett mål under utbildningarna har varit att förflytta säljarna i sin roll från ett typiskt servicebeteende till ett mer proaktivt säljbeteende.

Tillsammans har vi arbetat fram en struktur för att Bjurfors säljare ska nå en ökad träffsäkerhet och trygghet vid alla typer av kundmöten. Därefter har Bjurfors själva kunnat fortsätta träna internt, utifrån de kundsituationer och moment som uppstår i vardagen.

”Lime Intenz har varit skickliga på att snabbt sätta sig in i de specifika utmaningar, kundsituationer och vokabulär som präglar vår bransch, vilket givit en smidig implementering och snabbt resultat."

Sven-Erik Kristensen, Regionchef Bjurfors