Framtidens kundmöten ställer nya krav på säljaren

De senaste två åren har inneburit en omställning för säljorganisationer och ställer nya krav på både säljare och säljchefer. Samtidigt har B2B-kundernas preferenser ändrats när det kommer till möteskultur, från fysiska till digitala möten och därför måste anpassa våra gamla sälj- och presentationstekniker till framtidens hybrida möten. Vilka möten borde fortsätta genomföras digitalt och vilka måste ske fysiskt? Hur ser du till att mötet får maximal effekt? 

Hur når du din fulla potential digitalt?

Studier har visat att fysiska möten har en påverkansgrad på 100%, medan digitala videomöten endast har 60%. Om personen dessutom stänger av kameran, blir påverkansgraden ännu lägre. Kursen hålls av experter inom digital säljträning som har hjälpt aktörer som AddLife, TTI, Alnab, Addtech och Visma Financial Solutions att påverka mer i det digitala mötet.

Till anmälan
Fysiskt möteDigitalt med videoTelefonSMS/ChatE-post100%60%30%10%5%

Vem är utbildningen till för?

Utbildningen är framtagen för dig som har möten med kunder och leverantörer digitalt, samt för dig som vill bemästra mötet och vara snäppet före dina konkurrenter. Ett urval av innehållet:

Teknik

Hur får du tekniken att jobba med dig? Hur delar man presentationen allra bäst, undviker teknikstrul och använder kameran på bästa sätt?

Presentationsteknik

Hur man kan använda kroppsspråk och rösten för att skapa kontakt, och få kunden att minnas ditt möte mer än bara veckan ut?

Säljteknik

Caseträning och säljteknik som lämpar sig bäst både fysiskt och digitalt. Hur kan du genom att utmana kunden mer ta fler affärer?

"En säljutbildning med fokus på råd och tips hur vi lyckas i det digitala mötet med våra kunder. Väldigt bra upplägg med konkreta säljverktyg.”

Alnab Armatur AB

Missa inte möjligheten!

Vårt genomssnittliga betyg från kursens tidigare deltagare är 4.5 av 5. För oss är det viktigt med kvalitet i våra utbildningar och vi ser därför till att varje kurstillfälle är begränsat till 12 deltagare. På så vis får alla tid och utrymme att fråga, öva och coachas. Utbildningen är väldigt efterfrågad, så vänta inte för länge om du vill säkra en plats till detta tillfälle!

Möt en av våra experter!

Ansvarig för kursen är Ted Bragfeldt, digital säljexpert på Lime Intenz med flera års erfarenhet inom försäljning, digital coachning och beteendeförändring.

Ankarlänk till anmalan

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter