Digitala kundmöten ställer nya krav på säljaren

Det är inget snack om saken; Det digitala mötet skiljer sig från det fysiska mötet. Därför måste vi lära oss anpassa våra gamla sälj- och presentationstekniker. Men hur? Låt inte tekniken vara en tröskel! “Digitala kundmöten” är en säljutbildning med konkreta tips och verktyg, med syftet att skapa en större påverkan på kunderna digitalt och driva säljprocesserna framåt.

Hur når du din fulla potential digitalt?

Studier har visat att fysiska möten har en påverkansgrad på 100%, medan digitala videomöten endast har 60%. Om personen dessutom stänger av kameran, blir påverkansgraden ännu lägre. Kursen hålls av experter inom digital säljträning som har hjälpt aktörer som AddLife, TTI, Alnab, Addtech och Visma Financial Solutions att påverka mer i det digitala mötet.

Till anmälan
Fysiskt möteDigitalt med videoTelefonSMS/ChatE-post100%60%30%10%5%

Vem är utbildningen till för?

Utbildningen är speciellt framtagen för alla som har möten med kunder och leverantörer digitalt. Utbildningen sker i Microsoft Teams, men berör även Google Meet och Zoom. Ett urval av innehållet:

Teknik

Hur delar du presentationen allra bäst och hur bör du använda kameran?

Presentationsteknik

Hur man kan använda kroppsspråk och rösten för att skapa kontakt, med aktiva lyssnare

Säljteknik

Caseträning och säljteknik som lämpar sig bäst i det digitala forumet

"En säljutbildning med fokus på råd och tips hur vi lyckas i det digitala mötet med våra kunder. Väldigt bra upplägg med konkreta säljverktyg.”

Alnab Armatur AB

Missa inte möjligheten!

Vi har fått så mycket som 4.5 av 5 i genomsnittligt betyg från kursens tidigare deltagare. För oss är det viktigt med kvalitet i våra utbildningar och vi ser därför till att varje kurstillfälle är begränsat till 12 deltagare. På så vis får alla tid och utrymme att fråga, öva och coachas. Vi ser att utbildningen är väldigt efterfrågad, så vänta inte för länge om du vill säkra en plats till detta tillfälle!

Ankarlänk till anmalan

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter