Skräddarsydd utbildning från topp till tå

AddPro är en av Sveriges främsta applikations- och molnintegratörer. Företaget grundades 2000 av fyra passionerade teknikfantaster, och är idag en fullfjädrad leverantör av skräddarsydda IT-lösningar med över 300 anställda.

Addpro valde att samarbeta med oss på Lime Intenz för att genomföra en omfattande utbildning med hela företaget. Utbildningen fokuserade på Addpros säljande beteende och lades upp i flera steg på olika nivåer inom organisationen. Bland annat har Addpros medarbetare fått träna på sin förmåga att bemöta kunder utifrån olika situationer och behov. Dessutom har vi tagit fram verktyg för att säljarna bättre ska kunna planera sin tid och genomföra kundmöten utifrån en förutbestämd plan.

Idag upplever AddPro att satsningen har gett resultat, och att det är lättare att prioritera rätt uppgifter som skapar mervärde både för dem som företag och deras kunder.

”Med hjälp av Lime intenz har jag fått en större förståelse samt en metodik för hur jag ska planera och bedriva mitt målstyrda säljarbete samt prioritera sälj och inte service. Jag har fått verktyg för att hantera hur vår lösning kan hjälpa kunden strategiskt samt hur jag kan möta och vända en invändning till min fördel”

Addpro