Sedan 2019 har vi på Lime Intenz varit en del av Lime Technologies och det är därför inte konstigt att man gärna associerar oss med CRM. Det är självklart inte fel i sig, men vi gör så mycket mer än bara hjälp med implementering av CRM!

Vi är experter på förändringsledning, proaktiv säljkultur, ledarskap och försäljning & service. Många av våra kunder arbetar strategiskt med oss före, under eller efter deras implementering av ett nytt CRM, men även helt fristående från IT-implementationer. Vi vill att våra kunder ska lyckas inom så många områden som möjligt, och vi anpassar efter ditt företags aktuellt utmaningar och behov. Det ligger i vårt DNA!

Men vad innebär våra olika arbetsområden?

Förändringsledning och CRM

Arbetet med att få en förändring att hålla över tid, så som vid ett nytt CRM-system eller nya processer, är inte att underskatta. Därför genomför vi workshops med er baserade på best practice inom branschen samt utifrån era specifika mål inom organisationen. Vi har väl beprövade metoder för att säkerställa att era förändringar inte blir som ett gymkort inköpt i januari, utan en resa där alla involverade parter håller motivationen uppe hela vägen.

Workshops i Change management skapar otroliga förutsättningar för framgång. Lime Intenz är inte som alla andra managementkonsulter, de har faktiskt erfarenhet av hur andra implementerar CRM, vilket är en styrka.

Jens Ekelund Rosberg, Business and process responsible, Veidekke Sweden

Proaktiv företagskultur

En av de största konkurrensfördelarna ett bolag kan ha är ett proaktiva beteende, i alla led av organisationen. Med våra företagsanpassade utbildningar inom försäljning och kundservice får ni kunskap om effektiva metoder och strategier som stärker era kundrelationer och ökar ert resultat.

Med träning och workshops säkerställer vi att era medarbetare och ledare ser värdet av en proaktiv kultur, samt ger er en tydlig action plan på vad det innebär för just er. Vad är målet? Att ni ska nå er fulla potential som företag!

Säljträning

Bara för att man arbetat med försäljning en längre tid så är man inte per automatik en fullfjädrad säljare. Vi har praktiska säljutbildningar som ökar färdigheterna hos era säljare, Key Account Manager eller säljchefer. Våra utbildningar anpassas till era specifika behov, allt från det optimala kundmötet till förhandlingsteknik så ni kan nå högre höjder och större resultat.

Ledarskapsutveckling

Vi har många kunder som jobbar dedikerat med oss inom ledarskapsutveckling för sina chefer och ledare, i allt från ledarskapsutbildning anpassade till sina egna kärnvärden och kultur, till punktinsatser och coaching av ledare. Målet är att våra kunder ska ha ledarskap i världsklass för att kunna rekrytera, behålla och utveckla medarbetare över tid.

 

 

Vad är era mål och vad kan vi göra för att hjälpa er nå dit?

Kontakta våra konsulter